PORSCHE-Versnellingsbak-Revisie

Uw Transmissie specialist voor reparatie of revisie
 

PDK

PDK staat voor ''Porsche Doppel Kupplungen'' wat betekent dat het een transmissie is waarbij men gebruik maakt van 2 koppelingen, een voor de even versnellingen en een voor de oneven versnellingen. Het voordeel van de versnellingsbak met twee koppelingen is dat de schakelingen gedaan worden zonder krachtonderbreking. Dit betekent dan ook een minimaal verlies in vermogen en dus een snellere acceleratie.Tijdens het rijden is 1 koppeling actief wat betekent dat de andere koppeling heeft een volgende versnelling of een versnelling terug al klaarstaan. Hierdoor zijn de schakelmomenten en de verliezen daarin tot een minimum beperkt. Dit komt het sportieve rijdgedrag ten goede van Porsche.


Helaas weten wij maar al te goed dat er voor dit type versnellingsbak weinig tot geen spullen te verkrijgen zijn bij PORSCHE zelf, dit resulteert er dus ook vaak in dat er een compleet nieuwe bak geleverd kan worden door PORSCHE als enige optie. Deze valt financieel vaak gigantisch tegen waardoor u min of meer met uw rug tegen de muur staat.

Gelukkig hebben wij veel spullen wel liggen voor uw PDK versnellingsbak waardoor we in veel gevallen u weer op weg kunnen helpen tegen scherpe prijzen. Tevens verzorgen wij ook de de/montage van uw versnellingsbak, ongeacht of de motor moet zakken of niet. Met alle benodigde gereedschappen en kennis 


Veel voorkomende fouten bij Porsche zijn als volgt:

P1731 

P1732 
E-mailen
Bellen