a

Bezoekadres
Darwinstraat 2
6718 XR Ede (GLD)

Tel: +31 318 500 04
Mail: pdkspecialist@outlook.com

Gratis diagnose

Gratis versnellingsbak diagnose laten uitvoeren??

PDK Specialist

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onderstaande gegevens of via het bijgaande contactformulier. Onze expert zal u voorzien van een passende reactie. 

E-mail

pdkspecialist@outlook.com

Bezoekadres

Darwinstraat 2
6718 XR Ede (GLD)

Laat een bericht achter

12 + 1 =

Yildirim Gokay
Yildirim Gokay
2023-01-19
Na diagnose, verder onderzoek en een opgave van de kosten, de automatische versnellingsbak van mijn Mitsubishi Outlander deze hier laten reviseren. Richard, waar ik contact mee had, is op een prettige manier altijd helder en direct geweest over de kosten die gemoeid zouden zijn met de revisie. Na de revisie bij het ophalen van de auto legde Richard, nog een keer visueel aan de hand van de onderdelen zelf, uit wat ze hadden gedaan en waarom het noodzakelijk was. Al met al een erg prettige ervaring met dit bedrijf gehad. Bovendien geven ze nog eens 12 maanden garantie op de revisie. Hopelijk hoef ik daar geen gebruik van de maken, en gezien de indruk van de expertise dat ik heb gekregen van dit bedrijf verwacht ik het ook niet, echter goed dat ze dit toch doen. Geeft nog meer vertrouwen. Als ik na de nodige kilometer de olie van de automatische versnellingsbak moet laten spoelen/wisselen, weet ik i.i.g dat ik hier moet zijn.
jorrit slot
jorrit slot
2023-01-05
Super werk geleverd, begin 2022 mijn skoda met DSG hier naartoe gebracht om de mechatronica van de bak te laten maken en dat hebben ze super gedaan. Later bleek er nog een kleine lekkage te zijn aan het systeem en ook dit hebben ze fantastisch opgelost. Super bedankt! Als de bak weer aan onderhoud toe is kom ik weer terug.
Ernst Jan Goedhart
Ernst Jan Goedhart
2022-12-02
Perfecte analyse, scherpe prijzen, uitstekende service en goede begeleiding
FFS C
FFS C
2022-10-15
Voor Mercedes-Benz 7g-tronic en 9g-tronic hoef je hier niet langs te komen.
remko berendsen
remko berendsen
2022-09-20
Jammer dat jullie niet op zaterdags open zijn en door de weeks ook nog eens maar tot 16:45 open zijn. Dat zijn normale werk tijden voor een hard werkende mens en het is ook niet meer van deze tijd. Als je nou eens alleen op zaterdag al los was en zondags en maandags dicht, dat het op zaterdags wel eens de drukste dag kan zijn. De meeste moeten er dag een hele dag voor vrij nemen. Jammer had wel naar jullie toe willen gaan omdat ik veel goed revieuws zag.
henk kolk
henk kolk
2022-09-07
Na een onderhoudsbeurt van de garage beweerde deze dat de versnellingsbak defect was.Nooit wat aan gemerkt. Vervanging ging 2500 a 3000 euro kosten. Vandaag lang autotransmission gegaan voor diagnose. Mankeerd dus niks aan de bak en diagnose gratis. Topbedrijf.
Elmar van Deijck
Elmar van Deijck
2022-07-27
Circa 9 maanden geleden is de lager vervangen. Nu blijkt een 2e lager ook defect. Autotransmission doet hier niet moeilijk over en vervangt uit coulance ook deze lager. Super service, bedankt!
Christian Korbeld
Christian Korbeld
2022-07-19
Fijn bedrijf: goede diagnose en toen goed doorverwezen. Van harte aanbevolen dus.
bert van de kruijs
bert van de kruijs
2022-06-30
Een aanrader van jewelste !!!!! Autotransmission Ede Wat een topservice en snelle accurate duidelijke uitleg van wat ze allemaal hebben gedaan!!! Ontvangst en afhandeling van de persoon en voertuig,en het gelijk regelen dat je weer met vervanging van voertuig weer opweg kan Mijn Renault traffic waar diverse electrische storingen op de robot aanwezig waren zijn weer netjes verholpen!! Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die een automaat met robotisering op zijn motor heeft is hier in goede handen een echt no nonsens bedrijf.
WhatsApp