a

Bezoekadres
Darwinstraat 2
6718 XR Ede (GLD)

Tel: +31 318 500 04
Mail: pdkspecialist@outlook.com

Gratis diagnose

Gratis versnellingsbak diagnose laten uitvoeren??

PDK Specialist

Dé Porsche specialist van Nederland en vér daarbuiten

Er zijn er in Nederland weinig tot geen bedrijven die reparaties uitvoeren aan PDK-transmissies van Porsche. Wij hebben voor de Porsche Versnellingsbak Revisie de juiste oplossingen. Naast dat wij al meer dan 20 jaar revisies en reparaties uitvoeren aan alle denkbare automatische versnellingsbakken, zijn wij ons een aantal jaren geleden ook gaan specialiseren in Porsche.

U bent dus bij ons aan het juiste adres als het gaat om PDK of andere Porsche transmissies, wij hebben voor vrijwel alle problemen de juiste oplossing. Het begint natuurlijk met een eerste diagnose waarbij gekeken wordt naar de exacte problemen. Vervolgens overleggen wij met u over de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende kosten. Wij werken alleen met originele Porsche onderdelen zodat u weer met een goed gevoel de weg op kunt.
Ons team bestaat uit monteurs die, na jarenlange ervaring in transmissies, altijd klaar staan om een stapje extra te zetten. Dit betekent dat wij streven naar kwaliteit in het hoogst mogelijke segment.

Wij werken voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en hebben al klanten uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noord-Ierland.

PDK-Specialist_over_ons
PDK-Specialist_over_ons2
PDK-Specialist_over_ons1
PDK-Specialist_over_ons3
previous arrow
next arrow
PDK_specialist_porsche_reparatie_werkplaats
PDK_specialist_porsche_reparatie_werkplaats-3
PDK_specialist_porsche_reparatie_werkplaats-4
PDK_specialist_porsche_reparatie_werkplaats-1
PDK_specialist_porsche_reparatie_werkplaats-2
previous arrow
next arrow

PDK Specialist werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur om uw PDK optimaal te onderhouden, met ons testapparatuur kunnen wij zelfs de meest moderne Porsche’s uitlezen en in-leren.

Ook werken wij nauw samen met veel Porsche specialisten binnen Europa, dit om ervoor te zorgen dat op het gebied van transmissies maar ook vele andere problemen iedere Porsche rijder geholpen kan worden door onze vakbekwame monteurs.

Wij bekijken uw transmissie met onze grootste zorg om vervolgens samen met u te kijken naar een passende betaalbare oplossing.

Buiten ons specialisme in Porsche versnellingsbakken doen wij ook al meer dan 20 jaar revisie van alle andere type transmissies op de wereldwijde markt.

Voordelen van PDK Specialist

20+ jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in reparatie van Porsches kunnen wij onszelf dé specialist van Nederland en vér daarbuiten noemen. 

Gratis Diagnose

Wilt u weten in welke staat uw Porsche verkeert? Bij PDK-Specialist maakt u handig gebruik van onze gratis diagnose service. 

Enkel originele onderdelen

Onderdelen voor Porsches zijn moeilijk te verkrijgen. Wij hebben een groot assortiment aan Porsche onderdelen direct op voorraad. 

Impressie PDK-Specialist

WhatsApp