PDK Specialist

Uw Porsche versnellingsbak specialist voor reparatie of revisie   Tel : +31318500044           Mob. / WhatsApp : +31653447667
 

Over ons

Helaas zijn er in Nederland weinig tot geen bedrijven die zich wagen aan de beroemde PDK transmissies van Porsche. Gelukkig hebben wij van Porsche-Versnellingsbak-Revisie wel de juiste oplossingen.  Naast dat wij al meer dan 20 jaar revisies en reparaties uitvoeren van alle denkbare versnellingsbakken zijn wij ons jaren geleden ook gaan specialiseren in PORSCHE.

U bent daarom ook bij ons aan het juiste adres als het om PDK of andere Porsche transmissies gaat, voor nagenoeg alle problemen hebben wij de passende oplossing. Uiteraard begint het met een eerste diagnose waar gekeken word naar de exacte problemen.

Opvolgend gaan wij met u in overleg omtrent de uit te voeren werkzaamheden met de daarbij behorende kosten. Wij werken uitsluitend met originele Porsche onderdelen zodat u met een prettig gevoel weer de weg op kunt.

Ons team bestaat uit monteurs die na jarenlange ervaring in de transmissies altijd klaarstaan om voor het uiterste te gaan. Dit betekent dat wij streven naar kwaliteit in het hoogst haalbare segment.

Transmissie Conditiecheck

Heeft u klachten of is het tijd dat er eens grondig naar uw transmissie gekeken moet worden dan kunt u bij de PDK Specialist een conditie check uit laten voeren op uw transmissie ongeacht of deze een PDK - Tiptronic - handgeschakelde transmissie heeft.

Wij bekijken alle belangrijke factoren die te maken hebben met het onderhoud of de aanwezige problemen en geven u een open en eerlijk advies welke altijd vrijblijvend is.

Als u een Porsche met PDK aan wilt schaffen maar twijfelt aan de transmissie staan wij ook voor u klaar om te kijken of er mankementen zijn in de transmissie.


ANDERE TYPE PORSCHE TRANSMISSIES

Ook voor alle andere type transmissies in uw Porsche bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om een handgeschakelde transmissie of een getrapte automaat ( Tiptronic), wij als PDK specialist hebben alle kennis in huis u te helpen met de aanwezige problemen.Voor alle onderstaande type Porsche bent u bij ons van harte welkom:

- Porsche 911 (964) (Targa)

- Porsche 911 (991)

- Porsche 911 (992)

- Porsche 911 (993)

- Porsche 911 (996)

- Porsche 911 (997)

- Porsche 911

- Porsche 912

- Porsche 928

- Porsche 944

- Porsche 959

- Porsche 968

- Porsche Boxster (981)

- Porsche Boxster 986

- Porsche Boxster 987

-Porsche Boxster 718

- Porsche Cayenne (9PA) 2002-Heden

- Porsche Cayman 987

- Porsche Panamera 2009-Heden

- Porsche Macan (S) zowel Diesel als Benzine
 
E-mailen
Bellen